Изработка на онлайн магазин

Не просто какъв и да е онлайн магазин. А онлайн магазин, създаден да превърща посетителите в клиенти. Вашият нов онлайн магазин!

 

Фокусирайте се върху бизнеса си – ние ще направим останалото!

online-shoping1

 

Създаването на онлайн магазин не е просто създаване на визуалните елементи. За да бъде успешен и печеливш, Вашият онлайн магазин не трябва да бъде само красив, но и лесен за навигация и функционален. Да осигурява преживяване на потребителите, което ще ги ангажира и води към желаната от Вас цел – покупката. Вашият онлайн магазин трябва да бъде добре структуриран и да следва добрите практики в бранша.

Когато изработваме онлайн магазин, ние поставяме винаги на първо място Клиентът. Затова, когато създаваме онлайн магазин, винаги спазваме следните основни правила:

 

Ангажиране на потребителското внимание

В стандартния магазин, клиентът може да докосне, почувства, премери и да прочете информацията на етикета. Всичко това той няма как да направи онлайн. Ние обаче знаем как да привлечем и задържим вниманието на потребителя и как да му предоставим точно информацията, от която има нужда. Изработваме онлайн магазини, които предоставят търсената от потебителя информация и фино го води към финалната стъпка – реализирането на покупка.

online-shoping2

Персонализация

Персонализацията е този жокер, който ще изведе Вашият бизнес стъпка напред пред конкурентите Ви. Заедно ще разработим стратегията и ще я реализираме по възможно най-добрият начин. Анализите са в основата на това начинание, ние разполагаме със специален екип, който наблюдава и анализира резултатите, така че да можем да предоставим на потребителите точно това, което търсят.

 

UX Дизайн – Ползваемост на сайта

От изключително значение е потребителят да се ориентра бързо и лесно, когато посети онлайн магазина. Той трябва веднага да намери това, което търси. Не карайте потребителите да мислят и да се чудят! Това ще ви струва скъпо. Ние създаваме потребитески интерфейс, който е лесен за навигация, функционален и практичен. Гаранция, че потребителят ще избере Вашият сайт и няма да натисне веднага Х.

 

Платформи

Работим с различни платформи – с отворен код, ако това е, от което имате нужда. Създаваме и персонализирани онлайн магазини – къстъм разработки, създадени само и единствено в услуга на Вашия бизнес и Вашите клиенти. Хайде да се срещнем и да обсъдим кой вариант е най-подходящият за вас. Това няма да Ви струва нищо!

Onlineshop Button

 

SEO оптимзация

Всички наши онлайн магазини са с базови SEO настройки, за да сте сигурни, че вашият нов онлайн магазин ще е отлично оптимизиран, така че да набира все повече органичен трафик. Разбира се, предлагаме и дългосрочна SEO оптимизация, за да сте сред първите места в Гугъл.

 

Оптимизирани за мобилни устройства

Независимо дали ще изберем респонсив дизайн, или мобилен уеб сайт, едно нещо е сигурно – с онлайн магазините, които създаваме, Вашите клиенти ще пазаруват лесно и удобно от всякакво устройство!

 

Детайли

Ние предлагаме цялостна концепция и неговото изпълнение – от кода до копирайтинга и банерите – ще получите напълно готов онлайн магазин, който ще представи вашите стоки и услуги по отличен начин и ще е насочен максимално към основната цел – повече покупки и печалба!

 

Свържете се с нас сега! Нека заедно да изведем бизнеса Ви на следващото ниво.

Вашето име *

Вашият Email *

Вашият телефон*

От кои услуги имате нужда? *
 Изработка на сайт или лендинг страница Маркетинг в социалните мрежи Интернет реклама Изграждане на съдържание Медийна реклама Управление и развитие на бранда Изработка на видео Не мога да преценя

Опишете вашия маркетингов проблем?

Вашия месечен бюджет за маркетинг и реклама?
Лимит: 1000

600 9000

Кога ще е удобно да се свръжем с вас по телефона?
Час: