Интернет реклама

Интернет реклама

 

Каквото и да си говорим, бизнесът трудно би просъществувал без интернет реклама. Предимството на онлайн рекламата е, че е бюджетна, позволява тясно таргетиране, корекции в реално време и точна проследяемост и детайлна статистика.

-реклама

  • Плащате само за трафика, който сте реализирали
  • Точно таргетиране и възможност за индивидуални настройки: конкретно георгафско насочване, показване в определени дни от седмицата или в конкретен часови диапазон, показване на рекламата само по ключови думи, на таргет групи по интереси, ремаркетинг и пр.
  • С блестящ копирайтинг, който ще таргетира точно и ще намали „мъртвите“ кликове.

 

PPC – реклама на клик и дисплей реклама

Освен всичко изброено, ще получите безплатен одит на предишни кампании и препоръки.

 

Имаме изграден точен, прецизен и ефективен PPC процес, който ни позволява да реализираме кампании, специално насочени към целите и спецификите на Вашия бизнес.

 

online

Фаза 1: Проучване

През този етап ние проучваме и анализираме бизнеса на клиента, уеб сайта, конкурентите, за да създадем една цялостна картина на моментното състояние. Това е нашата сигурна основа, на която изграждаме последващите етапи на проекта. Този етап включва и определяне на бюджета, таргетирането, проучването на ключиви думи.

Фаза 2: Изграждане на стратегия

На този етап създаваме цялостна стратегия за PPC кампанията, който включва строен план с включени очаквани резултати и измерими бизнес цели. Препоръки за целевата страница.

Фаза 3: Създаване и настройка на кампанията

Този етап включва реализиране на препоръките за целевата страница или изготвяне на банери за дисплей кампанията, създаване и настройка на кампанията. Време е за екшън!

Фаза 4: Оптимизиране

Наблюдение и коригиране на кампанията, ако се налага. Това включва ежедневно анализиране на представянето на ключовите думи, копирайтинга и банерите и реализациите на целевата страница.

Фаза 5: Анализ и отчитане

Предоставяне на доклади, които включват анализ на ефективност на кампанията, проследяване на реализациите и детайлен профил на таргет групата, базирани на реакцята им спрямо кампанията.

E-mail маркетинг

Възползвайте се максимално от вашия списък с абонати чрез оптимизирана имейл маркетинг стратегия.

Онлайн PR

 Имаме богат опит в онлайн Пр, близки дългогодишни контакти с всички водещи медии в България, което гарантира и добрата цена. Ние предлагаме цялостен процес: проучване и получаване на възможно най-добрата оферта, планиране на кампанията спорез целите и бюджета, писане на текстовете и копирайтинг, подбор на графичните илюстрации. Бъдете сигурни, че ще получите най-доброто за Вашите пари.

Направи безплатно запитване сега!

Вашето име *

Вашият Email *

Вашият телефон*

От кои услуги имате нужда? *
 Изработка на сайт или лендинг страница Маркетинг в социалните мрежи Интернет реклама Изграждане на съдържание Медийна реклама Управление и развитие на бранда Изработка на видео Не мога да преценя

Опишете вашия маркетингов проблем?

Вашия месечен бюджет за маркетинг и реклама?
Лимит: 1000

600 9000

Кога ще е удобно да се свръжем с вас по телефона?
Час: