Next RE – Агенция за недвижими имоти

logo

Представяме Ви последният ни завършен проект -сайтът, принадлежащ на агенция за недвижими имоти Некст-РЕ – www.neхtre.bg. Сайтът е лесен, удобен за навигация и изглежда много, ама много добре.

Може да потърсите желания недвижим имот онлайн, да се свържете с брокер и той да се ангажира да Ви намери имот, или да публикувате обява за ваш имот. Вярваме, че сайтът ще Ви хареса!

 

nextre

А сега малко и за Некст РЕ

„Некст-РЕ” е специализирана агенция за недвижими имоти в гр. София и региона, създадена през 2010г. Екипът се състои от млади и мотивирани професионалисти с дългогодишен опит. Агенцията предлага разнообразие от апартаменти под наем и покупко-продажба, както и услугата „Управление на имоти”. Изключително коректни и честни, брокерите ще бъдат с Вас от началото на всяка сделка до края, защитавайки Вашите интереси независимо дали отдавате под наем, наемате, купувате, или продавате жилище.

Брокерите от „Некст-РЕ” са гъвкави и винаги търсят най-доброто съотношение цена-качество, лично ангажирани и отдадени са към всеки клиент и са доказани професионалисти. За това говорят и многото доволни клиенти. Техни партньори са банки, професионални домоуправители и студия за интериорен дизайн, за чийто услуги агенцията винаги ще Ви съдейства. Не се колебайте да откриете своя нов дом чрез „Некст-РЕ”, защото това е най-добрият начин да го направите!