Мобилно приложение?! Идеалното решение за бизнеса ви

Мобилно приложение?! Идеалното решение за бизнеса ви

Мобилната индустрия ни завладя! Можем ли да си представим живота си без умните си телефони днес?

Мобилната индустрия е основна част от живота ни, колкото и да не ни се иска да го признаем. За последните 10 години броят на хората, които влизат в интернет през мобилните си устройства се  е увеличил драстично, изпреварвайки персоналните компютри още през 2014г.

Това е сигурен признак, че хората използват телефоните си вместо компютри в своето ежедневие.

 

До какво ще доведе това ли?

От 1995г. до 2001г. станахме свидетели на огромен бум по отношение на търсенето на свързаните с интернет стоки и услуги. Хората започнаха да осъзнават потенциала на световната интернет мрежа и всички инвеститори вече искаха парче от нея. За една уеб базирана компания дори не беше необходимо да търси инвестиции – те просто биваха затрупани от оферти без дори да се налагаше да се борят за такива. Разбира се, цялото приключение не завърши по най-добрия начин. Балонът се спука. Голяма част от фирмите в бранша фалираха, инвеститори загубиха пари и така нататък. Поуките от случилото се обаче остават в сила и днес.

 

Mobile е новата Глобална Мрежа

Сега, когато всеки човек (дори неговият домашен любимец J) има смартфон, мобилната индустрия преживява стабилен растеж. Каквото важеше за интернет през 90-те години важи и за мобилната индустрия днес. Мобилните приложения се търсят повече от всякога и повечето компании се нуждаят от мобилен сайт и приложение, които да бъдат добавената стойност към техния вече съществуващ уебсайт. Когато онлайн магазините за приложения започнаха да набират скорост се превърнаха буквално в златна мина за разработчиците на приложения. Има примери за дивелъпъри, които се превърнаха в милионери „за една нощ“, благодарение на обикновено мобилно приложение, което създадоха. Това е все още е възможно и днес, макар по-рядко и по-трудно. Ако оставим тези статистически аномалии настрана ще разберем, че днес има повече бизнес в индустрията с мобилни приложения от всякога. До неотдавна разходите, свързани с разработването на приложение бяха космичеси, вариращи от 20 000 до 1 000 000 EUR ! В действителност, разработването на приложения е дълъг и досаден процес. Ще трябва да програмирате всяка функционалност за всеки отделен клиент отново и отново, което ще ви коства много време и пари. Ние обаче успяхме да направим целия процес много по лесен и автоматизиран.

Ползвайки услугите на Smart Online можете да създадете персонализирано, напълно функционално приложение в рамките на по-малко от един ден, на много по-ниска цена от посочената по-горе! Докато повечето от големите корпорации имат собствени приложения, до днес  за всеки малък предприемач да има собствено приложение остава лукс. И това е нещото, което ние се опитваме да се променим. Обратно в 90-те години да имате уеб сайт за вашия бизнес се считаше за лукс. Днес? Няма бизнес, било то малък или голям, който да няма собствен уеб сайт… и това е моментът, в който се появява възможност за вас. Сега, когато разработването на мобилни приложения е достъпно, всеки малък  бизнес е по-склоннен да инвестира в такъв продукт. Приложенията могат да дадат на този бизнес безценно предимство, които един уеб сайт не може. Всяка индустрия може да генерира различни ползи от приложенията. За да бъдем по-конкретни, нека разгледаме като пример ресторантьорския бизнес.

мобилни приложения

Клиентска лоялност

Мобилните приложения могат да се използват като инструмент за управление на установени отношения с клиентите на един ресторант. Да речем, че даден клиент е посетил вашия ресторант три пъти тази седмица. Той просто се нуждае от малко помощ, за да се превърне от клиент, който често посещава ресторанта ви в негов лоялен клиент. Бихте попитали каква е разликата между двамата? Лоялният клиент по-късно ще разкаже на всичките си приятели за невероятно изживяване, което е имал и как той е бил възнаграден с безплатно питие например.

 

Интуитивен и лесен начин на работа

Едно приложение може да се използва за поръчка и доставката на храна. Много по-лесно е както за вас, така и за вашите клиенти, ако могат да поръчат любимата си храна с един клик на телефона.

 

Бъдете една крачка пред конкуренцията

Имайки свое собствено мобилно приложение създадавате уникално преживяване за вашите клиенти. Нещо, което липсва при конкурентите ви отсреща. Хора…вие дори можете да използвате geo-push notifications и да дадете отстъпка на всеки, който влезе в ресторанта ви !

174cf21020cc5752e18be15e775c1fcdddc87c4481a7f13d67pimgpsh_fullsize_distr

Какви биха били ползите от новата услуга ?

 

Както вече установихме, има много ползи, произтичащи от това да имаме мобилно приложение за нашия бизнес. Това обаче не е общоизвестно. Много собственици на различен тип бизнес не знаят колко евтино може да бъде да се разработи приложение и каква голяма възвръщаемост би им донесла то – и тук е вашата роля.

Smart Online ви дава възможността да създадете мобилно приложение бързо и ефективно, но това са само част от възможностите, които ви даваме. Ставайки наш партньор, вие помагате да достигнем до собствениците на малкия и среден бизнес и да ги образоваме на това какви биха били ползите, ако имат собствено приложение. А това би довело до солиден приход за вас!

Ако желаете да подготвим специално предложение за разработване на вашето мобилно приложение, пишете ни сега!

Вашият сайт не е оптимизиран за мобилни устройства? Ние ще ви изпратим предложение за изграждане на мобилен уеб сайт!

Comments

comments

Автор:

Споделете вашето мниение