Онлайн маркетинг за заведение

Онлайн маркетинг за заведение

Вашето заведение е страхотно! Вие го знаете и ние го знаем.

А знаете ли, че над 80% от потребителите си избират заведение в интернет? Защо това да не е Вашето заведение.

Защо онлайн маркетинг за заведения е тройно критичен за Вас?

  • Защото не само ще донесе повече клиенти, но и ще Ви нареди сред най-добрите в сектора!

Как Smart Online ще направи това за Вас?

  • Като местен бизнес, за Вас е от изключително значение да присъствате в локалния бизнес листинг на Гугъл. Ние ще управляваме Вашия листинг и, със сигурност, ще изградим профил, който ще Ви отличи от останалите заведения и ще превърне интернет потребителят във Ваш клиент.
  • Ще управляваме Вашето присъствие в интернет, за да сте спокойни, че информацията за Вас е коректна, привлекателна и достъпна за потребителите в различни интернет платформи.
  • Със сигурнос ще се съгласите, че репутацията е всичко във Вашия бранш, нали? Ще управляваме вашата онлайн репутация, така че потребителите да са абсолютни убедени, че искат точно Вас.
  • Ще увеличим ангажираността на настоящите Ви клиенти в социалните мрежи и ще разширим клиентската Ви мрежа.
  • Ще увеличим, наблюдаваме и менажираме отзивите за Вашето заведение в интернет. Няма по-добра реклама от доволния клиент. Представете си, когато той сподели своето удовлетворение пред десетки, а защо не и стотици потенциални Ваши клиенти!

Спрете да си блъскате главата със сложни неща като SEO, SEM, PPС, конверсии и т.н. Правете това, което умеете най-добре – да управлявате страхотното си заведение! Ние ще ви предложим комплексен подход, който ще носи реална полза за Вашия бизнес. Споменахме ли, че цените ни са разумни? Вижте ги.

Да обобщим: Smart Online ще бъде вашата дясна ръка в интернет пространството: ще оптимизираме интернет сайта Ви, ще направим профилите в социалните мрежи много по-ефективни, ще ви направим лесно откриваеми в интернет. Но не само! Свържете се с нас и научете с какво още можем да сме Ви полезни.

Comments

comments

Автор:

Споделете вашето мниение