Онлайн маркетинг за хотел

Онлайн маркетинг за хотел

Съвсем наясно сме! Трудно е, конкуренцията е голяма, затова пък бюджетите за реклама малки….

Вижте накратко какво можем да направим за вас и ще се убедите, че може да получите повече, на по-ниска цена:

  • Включване в локалния листинг. Локална SEO оптимизация. Всичко това е от изключително значение, за да могат потребителите да намират лесно и бързо вашия хотел. И да направят резервация – професионално изграденият профил определено ще направи разликата.
  • Присъствие в специализирани канали и интернет сайтове. Все важни места във вашия пазарен сегмент.
  • Актуален уебсайт, който ще показва вашите силни страни и предимства, това, в което сте най-добри и с което дразните конкуренцията. Забелязали ли сте, че повечето сайтове на хотели доста си приличат. И са ужасно скучни, не съдържат информацията, която клиентът очаква да намери – лесно, при това.
  • Бихме могли да реализираме онлайн система за бонуси за лоялни клиенти.
  • Ще ви помогнем да достигнете директно до клиентите си онлайн, да комуникирате ефективно с тях, така че те да се превърнат в безплатни рекламни агенти на вашия хотел.
  • Ще добавим нови комуникационни канали в различни социални мрежи. Това е изключително важно. Но е важно и да се прави професионално. Иначе ще си загубите времето и рано или късно ще се чуете да казвате: „Нищо не става от този Фейсбук!” Всъщност става, но трябва да се управлява умно и с разбиране на спецификата на дадената платформа и на това как комуникират потребителите в нея.
  • PPC, SEO,SEM, e-mail маркетинг(не го бъркате със спам, нали?) – Ние не само знаем какво е това, но и го правим вече от доста години. Определено резултатите ни са за хвалене, цените, които постигаме на клик, също J Пробвайте ни!

Comments

comments

Автор:

Споделете вашето мниение