Coworking в Банско отваря на 15-ти декември

Coworking в Банско отваря на 15-ти декември

Работата от дома е предпочитана от много хора, тъй като предимствата й са многобройни. Всеки би се съгласил с това, а офис работникът даже би погледнал с нотка на завист към този, който прави пари, без дори да напуска дома си.

 

Но този на пръв поглед привлекателен стил на работа има и недостатъци, разбира се. Скуката и невъзможността за обмяна на идеи са само два от много такива примери. Именно тези отрицателни аспекти на труда от вкъщи провокират появата на така наречените коуъркинг пространства. Това са места, подходящи за специалисти от различни сфери, – както фрийлансъри, така и работници в различни компании – които търсят възможността за независима работа в неформална среда, но и не искат да стават жертва на изолацията.

 

Тази практика вече е сравнително популярна и в България. Скоро ще можем да се похвалим с наличието на още едно коуъркинг пространство, а именно Coworking Bansko. Какви са предимствата му? На първо място, кой не би се изкушил да работи в Банско…? Но шегата настрана, това място може да бъде съвършената комбинация между мечтаната почивка и мечтаната работна среда. Материалната база на Coworking Bansko включва офис пространство с 35 работни места, конферентна зала за частни разговори и срещи, кабинка за телефонни разговори, кухненска зона и зона за почивка, подходяща за разговор на чаша чай или кафе.

 

Разнообразието от хора, с които имате възможността да споделите това пространство, е може би най-голямото му предимство. Банско е туристически център и това определя профила на потенциалните „колеги” в едно такова пространство. Споделената работна среда, както и ежедневните събития и работилници, са предпоставка за откриването на много нови приятели, бизнес партньори и клиенти. Не само хора от цяла България, но и много чужденци в областта на предприемачеството и информационните технологии ще открият тази чудесна възможност за работа след 15 декември, когато е откриването на Coworking Bansko.

 

Зимният сезон идва скоро. И сякаш възможностите, които отваря това коуъркинг пространство, не са достатъчни, ами ще можете и да покарате ски с новите си приятели!

Comments

comments

  • Етикети:

Автор:

Споделете вашето мниение