• Рут Колева и Витомир Саръиванов луднаха по тапасите

Рут Колева и Витомир Саръиванов луднаха по тапасите

Нов тапас и вино бар ще изкушава със сангрия, тапаси и средиземноморски деликатеси

Какво  е общото между Рут Колева, Витомир Саръиванов и Жоро Крумов? Да,  и тримата са популярни лица, но това, което наистина ги свързва е че и тримата са фенове  на тапас баровете.

Това стана ясно на 28.03, в четвъртък, когато отвори врати един от малкото тапас и вино барове в сърцето на София – Tapas & Wine Bar на ул. Шипка № 46.

Мястото, на метри от Испанското посолство, обещава да изненадва посетителите си с домашно приготвена сангрия, средиземноморски салати, традиционна испанска паеля, ястия с морски дарове и, разбира се –  испански тапаси.

Фактът, че тапас културата има място и в Българя се потвърди от ентусиазираните гости, които посетиха откриването, сред които имаше представители на испанското посолство и търговско представителство, Института „Сервантес”, както и  популярни лица от шоу бизнеса.

Рут Колева и Витомир Саръиванов луднаха по тапасите Tapas & Wine Bar - Витомир СаръивановTapas & Wine Bar - Витомир Саръиванов, заедно със сина си Стефан Tapas & Wine Bar - Рут Колева и Витомир Саръиванов

Първо пристигнаха ПР и журналиста Патриция Кирилова, заедно с шефа на Maximus – красивият танцьор Айвън. По средата на купона се появи  Витомир Саръиванов, заедно със сина си Стефан, а минути по-късно с група приятелки на партито пристигна  и  Рут Колева.

Към края на партито пристигна и  Жоро Крумов, който също не пренебрегна вкусните тапаси и на място приготвената сангрия.

Нов тапас и вино бар ще изкушава със сангрия, тапаси и средиземноморски деликатесиTapas & Wine Bar

Освен,че се наснимаха с любимите си звезди, гостите на партито се насладиха на страстно танго от професионални танцьори, което допълни испанската атмосфера.

Въпреки, че Испания е родината на тапасите, тапас баровете се радват на особена популярност в цяла Европа и дори в Азия. Те събират почитателите на испанската кухня, които обичат да се наслаждават на вкусните разнообразни тапас и пинчос. Названието „тапас” идва от „тапата” , малка чинийка с вкусна хапка, с която испанците покриват чашите с вино.

Днес тапасите на са само вкусни хапки, а специфична форма на общуване,  набираща популярност и у нас.

Tapas & Wine Bar обещава на своите фенове много изненади- специални after work промоции, семейни неделни брънчове, съботна вечеря с невероятна жива музика и нови попълнения в менюто всяка седмица.

Вземете вашата карта с отстъпка за Тapas & Wine Bar като изпратите съобщение  на https://www.facebook.com/TapasWineSofia.

Tapas & Wine Bar Tapas & Wine Bar  Tapas & Wine Bar Tapas & Wine Bar

Comments

comments

Споделете вашето мниение